Search
Close this search box.

Maak Kennis met Het E-Bike Paleis

Grootste inkoop, verkoop en reparatie van A-merk tweedehands e-bikes en gebruikte elektrische fietsen in Noord-Brabant. Proefritten, inruil en deskundige service.

Waarom Kiezen voor Het E-Bike Paleis?

Bij Het E-Bike Paleis zijn wij de grootste verkoper en inkoper van tweedehands e-bikes in Noord-Brabant, België en Zeeland. Of je nu in Breda, Eindhoven, Tilburg, Antwerpen, Gent, of ergens anders in Noord-Brabant, België of Zeeland woont, vele klanten hebben al genoten van hun tweedehands elektrische fiets gekocht bij ons.

Naast de in- en verkoop van gebruikte e-bikes, bieden wij ook uitgebreide reparatie- en exportdiensten aan. Dit maakt ons jouw complete partner voor alles wat met tweedehands elektrische fietsen te maken heeft. Ontdek vandaag nog waarom zoveel mensen kiezen voor de betrouwbaarheid en service van Het E-Bike Paleis.

Inkoop van E-Bikes


Wij kopen uw tweedehands e-bike tegen een eerlijke prijs. Ons team beoordeelt uw fiets snel en professioneel, zodat u direct een offerte ontvangt. Verkoop uw e-bike eenvoudig en zonder gedoe.

Verkoop van E-Bikes

Ontdek ons aanbod hoogwaardige tweedehands e-bikes. Elke fiets is gecontroleerd en klaar voor gebruik. Geniet van kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundig advies. Uw perfecte e-bike wacht op u.

Reparatie en Onderhoud

Houd uw e-bike in topconditie met onze reparatie- en onderhoudsdiensten. Geen wachttijden, onze technici helpen u direct met originele onderdelen en deskundig advies. Kom langs voor een check-up.

Export van E-Bikes

Breid uw bereik uit met onze exportdiensten. We zorgen voor veilige en efficiënte verzending van e-bikes naar internationale bestemmingen, met volledige ondersteuning bij elke stap van het proces


Nieuw in Ons Assortiment

Ontdek de nieuwste toevoegingen aan onze collectie hoogwaardige tweedehands e-bikes. Blijf op de hoogte van de nieuwste modellen en exclusieve aanbiedingen op gebruikte elektrische fietsen in Noord-Brabant. Onze tweedehands e-bikes zijn perfect onderhouden en klaar voor uw volgende avontuur. Koop vandaag nog uw ideale tweedehands elektrische fiets bij Het E-Bike Paleis, de specialist in gebruikte elektrische fietsen in Noord-Brabant.

Wat onze klanten van ons vinden

Onze klanten waarderen ons voor de kwaliteit en service. “Top service en betrouwbare gebruikte elektrische fiets in Noord-Brabant!” is een veelgehoorde reactie. Ontdek waarom klanten voor Het E-Bike Paleis kiezen!

Rick de P
Rick de P
2024-05-26
Mooie zaak met een uitgebreid assortiment E-bikes in de showroom. Je kunt er rustig rond kijken, ze zijn niet opdringerig en geven je de ruimte. Bij vragen of interesse geven ze uitgebreid advies en denken ze goed met je mee. Alle fietsen krijgen voordat ze verkocht worden een onderhoudsbeurt en de accu word getest, ook kun je binnen een jaar terugkomen voor nog een gratis onderhoudsbeurt. 2 andere pluspunten: fietsen worden gratis thuisbezorgd en de koffie is erg lekker. Meer dan tevreden over het E-Bike Paleis, een echte aanrader!
Hermi Van der groep
Hermi Van der groep
2024-03-14
Geweldige Fietsaankoopervaring. De aankoop van twee fietsen verliep vlot en professioneel. Het personeel was vriendelijk en deskundig, nam de tijd om ons te begeleiden en gaf duidelijk advies. De afhandeling van de aankoop was efficiënt en alle documentatie werd correct afgehandeld. Een aanrader voor iedereen op zoek naar een nieuwe fiets!
Susan
Susan
2024-02-11
Leuke zaak, leuke mensen. Geen gladde verkopers, maar mensen die verstand hebben van het vak en dus weten waar ze het over hebben. Fietsen worden helemaal nagekeken en hebben een goede prijs. Wij zouden hier zeker terugkomen en dan ook iedereen aanraden.
Geert Roelens
Geert Roelens
2023-08-13
Op het onverwachts binnengevallen en een topservice gekregen. Na veel getwijfel, van mijn madam (Sophie De Mesmaeker) haar kant, uiteindelijk een fiets gekocht. Er werd haar een minder dure fiets aangeraden omdat ze niet zo heel veel kms doet per dag. Hier draait het echt wel rond de klant en niet rond de kassa!!! Bovendien werd de fiets ook nog thuis gebracht, op de afgesproken dag en uur. In België, dan nog wel, op iets meer dan een uur rijden van de zaak. Prachtig gewoon, waar vindt je dit soort service nog? Alle fietsen worden na verkoop, volledig gecontroleerd en wat vervangen moet worden, wordt vervangen, wat hersteld kan worden, hersteld. Dit totaalpakket zit telkens in de prijs die op de fiets genoteerd staat. Kortom, de plaats bij uitstek om een tweedehands electrische fiets te kopen!!!
Jarno Doomen
Jarno Doomen
2023-05-27
Top service. Donderdag's een fiets uitgezocht En vrijdag's al geleverd. Netjes wat aanpassingen gedaan die we gevraagd Hadden en zelfs extras! Zeker een aanrader.
Remco Perdaems
Remco Perdaems
2023-05-24
Wederom goed geholpen door de mensen van het E-bike paleis. Helaas wat problemen gehad met een eerder aangekochte E-bike, echter super opgelost met de aankoop van een andere fiets. Onze dochter weer blij met haar fiets.
John Pothoff
John Pothoff
2023-05-06
Als je service wilt dan moet je bij Het E-bike paleis in Zundert zijn. Helemaal geen gezeur we kregen na een reparatie direct een gereviseerde accu mee. Mannen dit was allemaal TOP geregeld. John en Nel Oosterhout.
jeroen
jeroen
2023-05-02
Zeer klantvrienlijk Verstand van zaken Vragen worden goed beantwoord Top service Prijskwaliteit prima
Jan Wolfert
Jan Wolfert
2023-03-31
Super geholpen. Een als technisch verloren beschouwde e-bike op simpele wijze gerepareerd zodat hij weer jaren mee kan. Een onderzoek door een andere techneut kan dus lopend zijn. Thanks guys.
Meme Joosen
Meme Joosen
2023-02-05
Geweldige mensen! Super klantgericht en zoeken het beste voor en samen met je uit. Aanrader voor jong en oud! Kennis, ervaring en klantgericht alles in 1 perfect. Ben super blij met me elektrische fiets , dankjewel voor deze goede service E bike paleis