Zoek
Sluit dit zoekvak.

Servicebeurt voor uw E-bike

Betrouwbare Service voor Uw E-Bike

Bij Het E-Bike Paleis staat service hoog in het vaandel. Daarom kunnen onze klanten erop vertrouwen dat zij bij ons aan het juiste adres zijn voor alles rondom hun E-bike, inclusief servicebeurten en reparaties.Een E-bike van Het E-Bike Paleis wordt standaard voorzien van de nieuwste software en ondergaat een grondige kwaliteitscheck voordat hij in de showroom komt. Dat is waar wij voor staan. Daarom bieden wij binnen 12 maanden na aanschaf een gratis servicebeurt aan.

Jaarlijkse Servicebeurt Aanbevolen

Wij vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt genieten van uw E-bike en raden daarom aan om jaarlijks een servicebeurt te laten uitvoeren. De perfecte periode voor een servicebeurt is tussen oktober en maart, omdat u in deze periode over het algemeen minder gebruik maakt van uw E-bike. Tijdens een servicebeurt controleren wij de gehele fiets in onze eigen werkplaats en vervangen wij slijtagegevoelige onderdelen, zoals remblokken en banden. Zo kunt u erop vertrouwen dat u zorgeloos kunt genieten van uw E-bike wanneer u er het meeste gebruik van maakt.

Accu Onderhoud voor Maximale Prestaties

Ook de accu van een E-bike is onderhevig aan slijtage, net als de accu van uw mobiele telefoon. Onze experts kunnen de accu grondig onderhouden om de actieradius terug te brengen naar die van een nieuwe E-bike.Kies voor een servicebeurt bij Het E-Bike Paleis en zorg ervoor dat uw E-bike altijd in topconditie is.