Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het E-bikepaleis: Uw Specialist in E-Bikes

Welkom bij Het E-bikepaleis! Wij zijn dé grootste speler op het gebied van inkoop, verkoop en reparatie van E-bikes en fietsen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe E-bike, een betrouwbare reparatie met originele onderdelen, of een grondige servicebeurt voor uw bestaande E-bike, bij ons bent u aan het juiste adres.

Exclusief A-Merk E-Bikes

Bij Het E-bikepaleis verkopen wij enkel de beste A-merk E-bikes. Ons assortiment omvat gerenommeerde merken zoals Gazelle, Flyer, Trek, Sparta, Batavus, RIH, Giant, Kalkhoff en Koga Miyata. We hebben alle soorten motoren beschikbaar, of het nu gaat om voor-, midden- of achterwielmotoren van topmerken als Bosch en Panasonic.

Deskundige Service en Proefritten

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en deskundige service. Onze ervaren medewerkers nemen de tijd om u uitgebreid te adviseren, en u kunt op iedere fiets een proefrit maken voordat u overgaat tot aanschaf. Bovendien is het bij ons mogelijk om uw oude E-bike in te ruilen bij de aanschaf van een nieuwe uit ons assortiment, zonder gedoe.

Regionale Marktleider

Het E-bikepaleis is de grootste tweedehands E-bike verkoper en inkoper in de regio. Vele klanten uit Antwerpen tot Breda en ver daarbuiten genieten al geruime tijd van hun E-bike die zij bij ons hebben aangeschaft. Wij staan bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Uitmuntende Klantgerichtheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bezorgen wij de door u aangeschafte fiets geheel kosteloos bij u thuis, inclusief deskundige informatie ter plekke. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw nieuwe fiets.

Langdurig Fietsplezier

Bij Het E-bikepaleis koopt u niet zomaar een fiets voor één seizoen. Wij streven naar jarenlang fietsplezier. Daarom bieden wij bij elke aankoop een gratis eerste servicebeurt aan. Wij raden aan om deze servicebeurt tussen oktober en maart te laten uitvoeren, zodat u optimaal kunt genieten van uw E-bike in het fietsseizoen.

Kies voor Het E-bikepaleis en ervaar de beste service, kwaliteit en klantgerichtheid in de wereld van E-bikes!