Home

Servicebeurt voor uw E-bike

Bij Het E-bikepaleis staat service hoog in het vaandel. Daarom morgen onze klanten erop vertrouwen dat zij bij Het E-bikepaleis aan het juiste adres zijn voor alles omtrent hun E-bike, dus ook voor een servicebeurt en eventuele reparaties. 

Een E-bike van Het E-bikepaleis is standaard voorzien van de nieuwste software en een grondige check op kwaliteit voordat hij in de showroom wordt gezet. Dat is waar wij voor staan en daarom bieden wij binnen 12 maanden na aanschaf een gratis servicebeurt aan.

Wij van Het E-bikepaleis vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt genieten van uw E-bike en raden daarom eens per jaar een servicebeurt aan. De perfecte periode voor een servicebeurt is volgens Het E-bikepaleis tussen oktober en maart omdat u over het algemeen in deze periode minder gebruik maakt van uw E-bike. Tijdens een servicebeurt controleren wij de gehele fiets in onze eigen werkplaats en zorgen wij ervoor dat slijtage gevoelige onderdelen, zoals de remblokken en banden, worden vervangen. Zo kunt u erop vertrouwen dat u zorgeloos kunt genieten van uw E-bike in de periode waarin u er het meeste gebruik van maakt. Dat wil toch iedereen? 

Ook de accu van een E-bike is onderhevig aan slijtage, net zoals de accu van uw mobiele telefoon. Ook de accu is in de meeste gevallen een onderdeel van de E-bike die door onze experts onder handen genomen kan worden om de actieradius terug te brengen naar die van een nieuwe E-bike.

Zie ook: Accu reviseren

Reparatie voor uw E-bike

Alles kan kapot en daarom kunt u naast de jaarlijke servicebeurt ook terecht bij Het E-bikepaleis voor reparaties aan uw E-bike of fiets. Wij stellen hierbij de voorwaarde dat de onderdelen die hiervoor nodig zijn, te verkrijgen zijn. Tijdens reparaties maken wij enkel gebruik van de originele onderdelen die bij uw E-bike of fiets horen. Dit alles doen wij in onze eigen werkplaats en geven u daarom ook op al deze onderdelen de wettelijke garantie. Nóg een reden om voor Het E-bikepaleis te kiezen als dé leverancier van uw droomfiets.

 

Volg ons op social media