Home

Garantie bij Het E-bikepaleis

Elke E-bike die bij Het E-bikepaleis wordt aangeschaft, is vooraf volledig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd om er zeker van te zijn dat er alleen fietsen worden verkocht met de beste kwaliteit. Uw ervaringen zijn voor ons namelijk erg belangrijk, wij willen dat u erop kunt vertrouwen dat u met een goede fiets de weg op gaat. Het eerste dat wij controleren aan de fiets is of deze staat geregistreerd als  gestolen. Voor ons ontzettend belangrijk om met een RDW goedgekeurde fiets u, als klant, blij te kunnen maken met een goede fiets. 

Fietsen vanaf €900,- krijgen daarnaast standaard 1 maand garantie bij Het E-bikepaleis. Deze garantie staat voor 100% tevredenheid bij u als klant. De garantie op fietsen bij Het E-bikepaleis is wel onder de voorwaarde dat u de E-bike op een juiste manier onderhoud, vooral op het gebied van de accu is dit van groot belang. Wanneer u binnen de garantietermijn terugkomt met klachten over de accu, zullen wij het aantal ladingen en ontladingen controleren, als blijkt dat de accu 2 dagen of langer ontladen is geweest, vervalt daarmee de garantie bij Het E-bikepaleis. 

Servicebeurt

Naast de 100% tevredenheid garantie bij Het E-bikepaleis, heeft u ook recht op een gratis servicebeurt binnen 18 maande na aanschaf van een E-bike. Zo kunt u erop vertrouwen dat u geen fiets aanschaft voor slechts 1 seizoen maar er meerdere seizoenen vol van kunt genieten. Wij raden aan om de servicebeurt te laten plaatsvinden in de periode oktober – maart zodat u in het voorjaar weer volop kunt vertrouwen op uw geliefde E-bike.

Zie ook: gratis servicebeurt

Volg ons op social media